Yrkeshögskoleutbildning – Hållbar livsmedelsintraprenör
Brinner du för att utveckla livsmedel utifrån hållbarhet, klimat och miljö? Vill du läsa en utbildning som dessutom ger dig goda chanser att få ett jobb? Läs YH-utbildningen Hållbar livsmedelsintraprenör vid Folkuniversitetet.
Om YH-utbildningen Hållbar livsmedelsintraprenör
Genom att studera till Hållbar livsmedelsintraprenör kommer du att vara med och utveckla livsmedel utifrån ett hållbart, cirkulärt perspektiv. Du kommer att få både teoretisk och praktisk kunskap om det svenska hållbarhetsarbetet. Dessutom får du möjlighet pröva dina egna idéer i samråd med professionella livsmedelsproducenter.
Utbildningen ger dig en grundläggande kompetens inom hållbarhet och olika slags livsmedelsproduktion, samt möjlighet att specialisera dig genom LIA-praktik, (Lärande i Arbete).
Du får även kunskaper om till exempel de globala hållbarhetsmålen, hållbar växtförädling, företagande, hållbar djurhållning och hygien och säkerhet.