SSEC-Swedish surplus energy collaboration

Hållbar produktion av fisk och grönsaker

Menu
  • Home
  • Om SSEC
  • I media
  • Medlemmar
  • Aktuellt
  • Omdöme
  • Kontakt
2018-07-23 Bengt Fellbe

Open innovation-urban food from residual heat

Mer information om tävlingen Urban Food from Residual Heat hittar du här:
http://www.climate-kic.org/events/open-innovation-urban-food-from-residual-heat/

Program och anmälan (senast 12/9) på:
https://malmo.se/4.5c6f59e616436ac201f163b.html

Categories: Aktuellt

About the Author

Bengt Fellbe

Inläggsnavigering

Pitch event – Urban Food
MAT2018 – Refarm: Seminarier med fokus på fisk & grönsaker

Aktuellt

  • Urban Food from Residual Heat
  • Projekt Sustainable Food 2.0 i Ljusdal
  • The future of food and agriculture
  • Healthy food and environments for all people in Sweden
  • Using surplus heat to create healthier environments
  • Matförsvar – Food defence

Kontakt

SSE-C Swedish Surplus Energy Collaboration
SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet
The Swedish University of Agricultural Sciences
Box 53, 230 53 Alnarp

Styrgruppens ordförande
Håkan Schroeder
Dekanus vid fakulteten för landskapsarkitektur, trädgårds- och växtproduktionsvetenskap, SLU
Tfn: 040-415133, 070-3176953
E-mail: hakan.schroeder@slu.se

Programledningen
Håkan Sandin, SLU
Programledare/Program leader
Mobil: +46703168920
E-mail: hakan.sandin@slu.se

Medlemmar

  • Bjuvs kommun
  • Business Sweden
  • E.ON Sverige AB
  • Gävle Energi AB
  • Hofors kommun
  • Härnösands kommun
  • Kraftringen Energi AB
  • Ljusdals kommun
  • Malmö stad
  • Oskarshamns Kommun
  • Ramböll Sverige AB
  • SydGrönt
  • Sveriges Lantbruksuniversitet
  • Veolia Sverige AB
Copyright © 2018 SSEC-Swedish surplus energy collaboration. Business One Page by: Rara Theme · Powered by: WordPress
Scroll