Attraktivt att jobba för cirkulär och hållbar livsmedelsproduktion

Vid vårt senaste seminarium, 23 maj på Ramböll i Stockholm, presenterade sig flera innovativa företag för medlemskap i SSEC. Att vara med och utveckla en modern, hållbar och cirkulär livsmedelsindustri är attraktivt och intresserar de ”Bästa i klassen”.

Företagen som presenterade sig

Snömoln i Norden AB

”Ska vi lyckas med målen i Agenda 2030 räcker det inte med att endast kunna distribuera matsvinnet, utan vi måste förebygga dess uppkomst i första ledet”.
Därför skapar vi Buyers and Suppliers. En digital, datadriven marknadsplats mellan beställare och leverantörer.

Jernbro

INDUSTRISERVICE FÖR BÄTTRE SNURR
Varje dag året om, hjälper vi industrin att snurra både säkrare och mer effektivt. Vi finns lokalt nära dig och kan hjälpa med allt från enstaka insatser till helhetslösningar för dina tekniska stödfunktioner. Vår kunskap skapar växtkraft på orten.

Fluence by Osram

OUR ROOTS ARE SCIENCE. OUR CORE IS ENGINEERING.
Fluence Bioengineering Is Evolving The Way The World Cultivates Food, Medicine And Our Collective Understanding Of Photobiology.

Pond Fish & Greens

Småskalig odling av fisk och grönsaker i Floda. Företaget har utvecklat en modulär och skalbar containerbaserad odlingsteknik.

Malmberg

Malmberg är ett svenskt miljöteknikföretag inom områdena Vatten och Energi. Vår framgång är baserad på vår mission – att leverera ren energi och rent vatten för en bättre miljö.

Sanso Mixing systems

Lång erfarenhet har lett fram till innovativ teknik för blandning av torra och blöta substanser som

About the Author

Bengt Fellbe